استفاده از الگوی مداخله روانشناختی جهت افزایش بهره وری و سنجش میزان رضایت مشتریان ورضایت شغلی کارکنان بانک ملت استان مرکزی

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 912

فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

MBMCONF01_134

تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392

چکیده مقاله:

این پژوهش با مد نظر قرار دادن مداخله های روان شناختی به منظور افزایش بهره وری و رضایت شغلی کارکنان بانک ملت و رضایت مشتریان و نیز شناسایی عوامل مؤثر بر رضایت شغلی کارکنان بانک ملت انجام شده است.برای رسیدن بهاهداف ذکر شده،پژوهش مورد نظر در دو مرحله انجام گرفته است:مرحله اول،آماده سازی پرسشنامه رضایت شغلی کارکنان و رضایت مشتریان به همراه تعیین عوامل رضایت شغلی کارکنان و رضایت مشتریان بانک بود.به این منظور دو پرسشنامه سنجش رضایت شغلی،ویژه کارکنان بانک و رضایت مشتریان تهیه و تدوین و طی مطالعه انجام شده،خصوصیات روانسنجی آن مورد بررسی قرار گرفت.سپس پرسشنامه های نهایی در بین گروه نمونه 371 نفری از جامعه آماری کارکنان شعب بانک استان مرکزی و نیز گروه نمونه 351 نفری مشتریان بانک ملت،با روش نمونه گیری تصادفی،انتخاب و اجرا شد. روش پژوهشی مرحله اول،از نوع توصیفی پیمایشی می باشد.یافته های این مرحله نشان داد که تحلیل عمل اکتشافی - پرسشنامه رضایت شغلی،ضمن تایید ساختار نظری اولیه،هفت عامل را به عنوان عوامل مهم رضایت شغلی کارکنان بانک مطرح می سازد که به ترتیب عبارت اند از:تامین نیازهای مادی و معنوی،روابط با همکاران و مشتری،ماهیت کار،روابط باسرپرست،منزلت،مسئولیت و احترام،عوامل محیطی کار و جو سازمانی. مرحله دوم پژوهش،که روش آزمایشی با پیش آزمون و پس آزمون با گروه گواه بود،با مداخله آموزشی برای بهبود و اصلاحمهارت های روابط انسانی کارکنان بانک صورت خواهد گرفت. در پایان پژوهش نیز پیشنهادهای سازمانی برای افزایش رضایت شغلی برای تامین نیازهای مادی و معنوی کارکنان و همچنین افزایش ماهیت شغلی شعب بانک ملت،ارائه خواهد شد.

کلیدواژه ها:

الگوی مداخله روانشناختی رضایت مشتریان رضایت شغلی کارکنان بانک ملت

نویسندگان

بهنام خنک خان

مدرس آموزشکده فنی و حرفه ای پسران ساوه

مجتبی صدیق

رییس و مدرس آموزشکده فنی و حرفه ای پسران ساوه

امیرحسین افرادی

مدیر آموزش موسسه آموزش عالی دانشستان ساوه

سمیه میری

کارشناس ارشد مدیریت اجرایی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • -محمدی، تیمور، 382 1 .بررسی ارتباط بین الگوی ویژگی های ...
  • مولوی، ذبیح اله، 1381.افزایش بهره وری در تشکیلات دولتی ایران، ...
  • میرسپاسی، ناصر، 373 1، مدیریت و فرهنگ سازمانی، مجله اقتصاد ...
  • مورهد گریفین، 1989.رفتار سازمانیعترجمه سید مهدی الوانی و غلامرضا عمارزاه(1375) ...
  • brayfield, A. H. & crockett, W. H. 1 955 .Employment ...
  • French , J. R. R, & caplan, R. D. 1 ...
  • Gannage _ G. J. 2009 .Assessing servqual and the Automotive ...
  • نمایش کامل مراجع