بررسی اثر دما و pH بر فعالیت آلفا گلوکوزیداز معده میانی سوسک برگخوار سیب زمینی Leptinotarsa decemlineata (chrysomelidae)
محل انتشار: اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,165
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MAST01_768
تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1391
چکیده مقاله:
سوسک برگخوار سیب زمینی یکی از مهمترین آفات مزارع سیب زمینی در بسیاری از مناطق ایران و جهان است. تغذیه حشرات کامل و لاروهای این آفت سبب خسارت زیادی به این محصول می شود. مطالعه آنزیم های گوارشی به خصوص کربوهیدرازهای معده میانی این حشره با توجه به حجم تغذیه آن دارای اهمیت زیادی است. آلفا گلوکوزیداز آنزیمی است که اتصالات α1و4 موجود در الیگوساکاریدها و دی ساکاریدها را هیدرولیز می نماید. در این تحقیق برخی ویژگی های بیوشیمیایی این آنزیم در معده میانی سوسک کلرادو مورد مطالعه قرار گرفت. مقدار فعالیت کل این آنزیم در معده میانی U/ml33/0 بوده که رفتار تغذیه ای آفت روی کربوهیدرات ها را تأیید می کند. آزمایشاتی که با استفاده از اثر آنزیم آلفا گلوکوزیداز معده میانی روی سوبسترای پارانیتروفنیل آلفا دی گلوکو پیرانوزید انجام شد نشان داد که در طیف دمایی 5 – 70 درجه سانتی گراد مناسبترین دما C º 45 و در طیف PH 2 – 8 مناسبترین PH برای فعالیت بهینه آنزیم مقدار 5/4 بود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فهیمه دهقانی خواه
گروه گیاهپزشکی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا همدان
مجید کزازی
گروه گیاهپزشکی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا همدان
حسین مددی
گروه گیاهپزشکی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا همدان
وحید حسینی نوه
گروه گیاهپزشکی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :