استفاده از شبکه های عصبی برای تصحیح وزن بره ها در سن 120 روزگی

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 907

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

MAST01_607

تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1391

چکیده مقاله:

یکی از صفات اقتصادی مهم در گوسفند، روند افزایش وزن می باشد. برای افزایش دقت ارزیابی ارزش اصلاحی حیوانات از اطلاعات فنوتیپی و توزیع مارکری در ژنوم آنها ، بطور توام استفاده می شود. دقت ،ارزش اصلاحی تخمین زده شده با کمک مارکرها (MEBV)، وابسته به وراثت پذیری صفت، تعداد رکوردهای فنوتیپی و روش محاسبه اثر مارکرها بر صفت می باشد بعبارتی دیگری مهمترین فاکتور برای ارزیابی حیوانات ، رکوردهای فنوتیپی جمع آوری شده می باشند.در این مطالعه ازشبکه های عصبی مصنوعی (ANN) برای تصحیح وزن 120 روزگی از رکوردهای 188راس بره، حاصل از تلاقی گوسفندان رامنی با افشاری ،استفاده گردید. شبکه های عصبی مصنوعی بعنوان جایگزین روشهای آنالیز رگرسیونی برای مدل کردن روند های رشد بیو لوژیک پیشنهاد گردیده است. در این مطالعه روش ANN با دیگر روشهای رگرسیونی شامل 1- متوسط رشد روزانه( رگرسیون انفرادی برای هر بره) 2- رگرسیون خطی ساده( برای مجموع بره های گله) 3- رگرسیون خطی چند متغییره 4- معادلات درجه 2 ، که تا کنون برای انجام این پیش بینی ها مورد استفاده قرار می گرفته اند مورد مقایسه قرار گرفته است.نتایج حاصل بوسیله مقایسه مقدار متوسط مربعات خطای حاصل بین داده های تخمین زده شده و داده های واقعی، مورد ارزیابی قرار گرفت ونهایتا روش ANN با داشتن کمترین میزان متوسط مربعات خطا ، بعنوان دقیقترین روش مشخص گردید.

کلیدواژه ها:

تصحیح وزن 120 روزگی ، شبکه های عصبی مصنوعی ، مدلهای رگرسیونی

نویسندگان

داریوش سلیمی

دانشگاه زنجان

روناک خرمتائی

پژوهشکده فیزیولوژی و بیوتکنولوزی دانشگاه زنجان

علی مسعودی نژاد

دانشگاه تهرانIBB

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • مقدس‌زاده اهرابی، س _ 1381 . بررسی پتانسیل ژنتیکی یک ...
  • Bauer, M.(1995).General Regression Neural Network for Technicat Use.Masters Thesis, University ...
  • Diane M. L. Mas; David P. Ahlfeld.2009 Comparing artificial neural ...
  • Fernandez, C, E. Soria , P. S anchez- Seiquer. 2007. ...
  • Usha A , Kumar.2005. Comparison of neural networks and regression ...
  • ).98 0.895 ).965 1.12 ().425 6.98 ...
  • نمایش کامل مراجع