مطالعه موردی ساخت و حفظ انرژی در ساختمان های با بتن سبک هوادمیده اتوکلاو شده در مناطق ساحلی
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی بتن سبک
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,543
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
LWCONCRETE01_076
تاریخ نمایه سازی: 5 اسفند 1390
چکیده مقاله:
این مقاله دو معضل اساسی حل نشده در صنعت ساختمان کشور را، که با توجه به وضعیت اقتصادی حال و آینده مردم ایران بسیار ضروری به نظر می رسد، مورد توجه قرار داده است. این دو مطلب عبارتند از: 1- وزن زیاد سازه های ساخته شده با بتن معمولی و سنتی، 2- اتلاف انرژی فوق العاده زیاد و مصرف انرژی دور از استانداردهای جهانی در ساختمان های سنتی بخصوص در مناطق ساحلی. لذا در این مقاله گزینه ی بتن سبک از نوع هوادهی شده به عمل آمده تحت فشار و حرارت Autoclaved Aerated Concrete (AAC) که تا 4 برابر سبک تر و تا 11 برابر دارای مقاومت حرارتی بیشتر نسبت به بتن معمولی می باشد، معرفی شده است. همچنین در این مطالعه با استفاده از اطلاعات موجود در مطالعات انجام یافته در کشور امارات و با به کارگیری تحلیل اقتصادی با نرم افزارهای Visual DOE و Building Life Cycle Costنسبت سود به سرمایه گذاری بر روی AAC در کمتر از 9 سال بیش از 3 برابر برآورد شده است.
کلیدواژه ها:
بتن سبک هوادمیده اتوکلاو شده (AAC) ، کارآمدی اقتصادی ، کارآمدی در صرفه جویی انرژی ، وزن سبک ، دوام بالا ، سرعت اجرا ، نرم افزار Visual DOE ، نرم افزار Building Life Cycle Cost
نویسندگان
امیر علیخانی
دانشگاه قم، دانشکده فنی مهندسی، قم
مرتضی طهماسبی
دانشگاه قم، دانشکده فنی مهندسی، قم
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :