آسیب شناسی سیستم ترافیک شهری وبرون شهری ایران وبررسی راهکارهای مدیریت صحیح تصادفات رانندگی
محل انتشار: اولین همایش منطقه ای مهندسی عمران
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,311
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JOUYBARIAUCIVIL01_058
تاریخ نمایه سازی: 8 اردیبهشت 1391
چکیده مقاله:
امروزه مشکل ترافیک و مسائل مربوط به آن به عنوان یکی از بحرانهای جدی و مهم در جامعه امروز ما محسوب می شود و متاسفانه روز به روز به ابعاد بحران افزوده می شود. براساس آمار منتشره شده توسط سازمان حمل ونقل و پایانه های کشور در سال 1380 در بخش حمل ونقل کالا مجموعا 13 میلیون سفر با 196 هزار دستگاه خودرو باری و در بخش حمل ونقل مسافر مجموعا 13 میلیون سفر توسط 65 هزار دستگاه صورت پذیرفته است . از طرف دیگر در آمار منتشره سازمان یاد شده رقم 19727 نفر کشته و 117566 نفر مجروح مشاهده می گردد با اندکی تا مل و مقایسه این دو آمار می توان انتظار داشت که در هر 190 سفر , انتظار کشته یا مجروح شده یک نفر از هموطنان را خواهیم داشت با فرض اینکه در هر واقعه منجر به فوت یا جرح , حداقل یک طرف حادثه از ناوگان حمل ونقل کشور باشد این آمار و ارقام به خوبی ابعاد نگران کننده بحران را نمایان می سازد و متاسفانه هر ساله حداقل 10 درصد به آمار مذکور افزوده می شود . اگر بخواهیم آمار مذکور را با آمار کشته شدگان زلزله منجیل مقایسه کنیم می توان دریافت که در کشور ما هر سال حداقل یک زلزله مهیب در اثر حوادث رانندگی رخ می دهد و تعداد زیادی از هموطنان را به کام مرگ می فرستد ولی تنها واکنش ما به این فاجعه , انجام یک سری فعالیتهای کلاسیک مثل چند تیزر تبلیغاتی و تشدید ظاهری کنترل ها در ورودی و خروجی شهرها می باشد در صورتیکه در هنگام وقوع یک زلزله متوسط در کشور حالت فوق العاده اعلام شده و کلیه نیروها برای امداد رسانی بسیج می شود و شاید چند روز عزای عمومی اعلان شود. سئوال مهمی که در ذهن نقش می بندد اینست که آیا واقعا برخورد با این قضیه واقعاً منطقی است !؟ آیا براستی تصادف جاده ای را نباید در حد واندازه بلایای طبیعت بدانیم !؟ آیا می توان تبعات ضربه سیاسی و اقتصادی و اجتماعی ناشی از ایمنی پایین حمل ونقل را نادیده انگاشت ؟
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمد رضا احدی
استادیار، عضو هیات علمی پژوهشکده حمل و نقل وزارت راه و ترابری
امیر مسعود رحیمی
دکتری مهندسی و برنام هریزی حمل و نقل، گروه عمران، دانشکده فنی و مهند
وحید مهدوی
دانشجوی کارشناس یارشد راه وترابری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :