مقایسه نگرش و گرایش دانشجویان دختر دانشگاه های شهر کرج به فعالیت های حرکتی و ورزشی بعد از گذراندن واحد تربیت بدنی عمومی (1)
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 823
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IUCSPORT01_275
تاریخ نمایه سازی: 25 بهمن 1394
چکیده مقاله:
پژوهش حاضر با هدف مقایسه نگرش و گرایش دانشجویان دختر دانشگاه های شهر کرج به فعالیت های حرکتی و ورزشی بعد از گذراندن واحد تربیت بدنی عمومی (1) انجام شد. روش تحقیق به لحاظ روش گردآوری داده ها توصیفی بوده و به لحاظ هدف از نوع کاربردی است که به طور پیمایشی انجام شد. به منظور گردآوری داده ها از پرسش نامه نگرش و پرسش نامه گرایش دانشجویان به ورزش استفاده شد. جامعه آماری تحقیق 4360 نفر از دانشجویان شهر کرج (پیام نور، آزاد، خوارزمی، علمی کاربردی) تشکیل می دادند. نمونه آماری بر اساس جدول کرجسی و مورگان 350 نفر در نظر گرفته شد. روایی صوری و محتوایی پرسش نامه توسط متخصصین تأیید شد.پایایی پرسش نامه نگرش سنج با استفاده از آزمون آلفا ی کرونباخ 91% به دست آمد. برای تجزیه و تحلیل آماری یافته های پژوهش از توصیف آماری داده ها شامل میانگین - انحراف استاندارد - استفاده از جدول و نمودار، و برای تحلیل و استنباطی داده ها استفاده از کلمونگروف-اسمیرنوف و ازمون t تک نمونه ای فازمون مانووا ب و آزمون فریدمن استفاده شد. تحلیل های آماری فقر به وسیله رایانه و با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه19 و در سطح خطای 0/05 انجام شد نتایج نشان داد که بین میانگین رتبه های مؤلفه های نگرش سنگی ورزشی بعد از گذراندن واحد تربیت بدنی و عمومی (1) اختلاف معنی داری (p<0/01 و x2=195/50) وجود دارد و بین میانگین رتبه های مؤلفه هایی نگرش سنگی ورزشی بعد از گذراندن واحد تربیت بدنی عمومی (1) اختلاف معنا داری (p<0/01 و x2=200/14)وجود دارد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
هدا ورزدار
کارشناس ارشد تربیت بدنی دانشگاه پیام نور البرز
حسین پورسلطانی زرندی
استادیار تربیت بدنی دانشگاه پیام نور
حمید قاسمی
استادیار تربیت بدنی دانشگاه پیام نور
محمدعلی قره
استادیار تربیت بدنی دانشگاه پیام نور
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :