تحلیل اجزای محدود کششو اتوکاری سرد سیلندر فولادی به کمکروشاویلری لاگرانژی اختیاری
محل انتشار: نوزدهمین همایش سالانه مهندسی مکانیک
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,400
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ISME19_555
تاریخ نمایه سازی: 2 اردیبهشت 1390
چکیده مقاله:
فرایند کشش و اتوکاری یکی از فرایندهای شکل دهی فلزات است که برای تولید مخازن تحت فشار استوانه ای، لوله های جذب کننده شوک، پوسته باتری، قوطی های با دیواره بسیار نازک برای نگهداری آشامیدنی ها و یا مواد آرایشی استفاده می شود. از مزایای فرایندهای سرد می توان به دقت بسیار بالا در ابعاد نهایی، سطح قطعه با کیفیت بهتر و بهبود خواص مکانیکی اشاره کرد. با توجه به تغییر شکل بسیار زیاد در فرایند اتوکاری، این فرایند بسیار پیچیده است. یکی از بهترین روش ها برای تحلیل آن، روش تحلیل عددی اجزای محدود می باشد. در این تحقیق، با استفاده از روش مذکور، فرایند اتوکاری تحلیل شده و نتایج حاصل از حل عددی این فرایند با نتایج حاصل از آزمایش، از نظر هندسی مقایسه شده است. برای بهبود اعوجاج شبکه در هر مرحله از حل عددی، روش اویلری لاگرانژی اختیاری 1 مورد استفاده قرار گرفته است. علاوه بر این، نیروی مورد نیاز سنبه، برای مراحل مختلف این فرایند محاسبه شده و کرنش های پلاستیک و تنشپسماند قطعه نهایی، به وسیله روش عددی بدست آمده است
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علی ابوالقاسمیان سیچانی
دانشجوی کارشناسی ارشد، اصفهان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر
محسن لوح موسوی
استادیار، اصفهان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر
محمود فرزین
دانشیار، اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان
حسین دادیان زودانی
دانشجوی کارشناسی ارشد، اصفهان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :