بررسی الگوهای رایج در گالری های معدنی و مقایسه آن با وضعیت جاری معدن و مقایسه آن با وضعیت جاری معادن زغالسنگ ایرانو تاثیر آن در بهره وری از این معادن
محل انتشار: اولین کنگره ملی زغال سنگ
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,953
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IRANCOAL01_030
تاریخ نمایه سازی: 1 آذر 1391
چکیده مقاله:
بسیاری از معادن زغالسنگ کشور به دلیل استفاده ازتجهیزات سنتی و روشهای قدیمی زیانده است از این رو الگوی انفجار تاثیری مستقیم روی زمان و هزینه های حفاری برای تونلهای معدنی و سایر ابنیه های زیرزمینی دارد با توجه به اینکه اساس کار پیشروی دریک گالری معدنی داشتن طرح و برنامه ای مشخص دررعایت استانداردهای موجود دراین بخش است و این امر در بسیاری از معادن ایران چندان مورد توجه قرارنگرفته است دراین تحقیق پس از مطالعه دقیق وضعیت جاری اتشباری درمعادن زغال سنگ ایران کلیه پارامترهای موثر درانجام یک آتشباری موفق با بررسی روشها و الگوهای استاندارد و رایج اتشباری دردنیا تعیین و درمقایسه ان با وضعیت جاری زغالسنگ ایران عوامل کاهش میزان راندمان پیشروی دراین معادن مشخص شده و درنهایت راهکارهای عملی برای رفع مشکلات جاری این بخش ارایه شده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مصطفی بامری زه کلوت
دانشجوی کارشناسی مهندسی معدن دانشگاه بیرجند
امیر شیر غلامی
دانشجوی کارشناسی مهندسی معدن دانشگاه بیرجند
محمد جوانشیر گیو
عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :