بکارگیری رویکرد سیستمی در شناخت عوامل موثر بر تداوم کسب و کار بیمه های اجتماعی در کشورهای در حال توسعه: مطالعه موردی صندوق تامین اجتماعی ایران
محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,244
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IIEC10_206
تاریخ نمایه سازی: 10 شهریور 1393
چکیده مقاله:
بیمه های اجتماعی با توجه به حجم سرمایه در گردش و توانایی مناسب پوشش ریسک، بیشک نقش بسزایی را در حفظ و ارتقاء وضعیت عمومی کسب و کار ایفا می کنند. تدوین سیاسته ا و راهبردهای موثر جهت تداوم و بهبود فضای کسب و کار خود بیمه های اجتماعی نیز مستلزم شناخت مناسب و جامع از سیستم ساز و کار این بیمه ها میباشد. با توجه به پیچیدگی بالا و وجود عوامل اثرگذار متعدد اقتصادی،اجتماعی، سیاسی و مانند آن در حوزه بیمه های اجتماعی، در این مقاله سعی شده تا با بکارگیری رویکرد سیستمی، نمودارهای علی- معلولی اصلی مربوط به کسب و کار صندوق تامین اجتماعی توسعه داده شود تا بستری مناسب جهت حصول شناخت عوامل موثر بر فضای کسب و کار کشورهای در حال توسعه، با توجه به نقش و عملکرد بیمه های اجتماعی فراهم گردد. در ایران نیز علیرغم اهمیت مسأله و اثرگذاریبالای آن در سطح ملی، هنوز مدل مناسبی در این زمینه توسعه داده نشده است. نمودارهای توسعه داده شده در این مقاله می تواند به محققان، مدیران، سیاست گذاران و تصمیم گیران جهت حصول شناخت و آسیب شناسی مناسب به منظور تدوین سیاست های موثر کمک شایان ذکری نماید. از مدل مفهومی توسعه داده شده میتوان جهت ایجاد مدل های کمی سیستمی در این زمینه استفاده نمود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سید حسین حسینی
دانشجوی دکتری مهندسی صنایع، دانشگاه تهران
حمیدرضا ایزدبخش
عضو هیئت علمی گروه مهندسی صنایع، دانشگاه خوارزمی
سلمان شهولی خیرآبادی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشگاه تهران
سید امیر آقایی
کارشناسی ارشد مهندسی برق (کنترل)، دانشگاه امیرکبیر
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :