سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نمودارگیری از گل حفاری، اهمیت و نقش آن در تشخیص مشکلات حفاری و افزایش راندمان حفاری

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 699

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICOGPP03_138

تاریخ نمایه سازی: 25 بهمن 1394

چکیده مقاله نمودارگیری از گل حفاری، اهمیت و نقش آن در تشخیص مشکلات حفاری و افزایش راندمان حفاری

نمودارگیری سطحی عبارت است از، نمایش و ثبت پیوسته همزمان با حفاری پارامتر های حفاری، سیال حفاری و کنده های سازند حفاری شده و نیز انجام تحلیل ها و محاسبات فنی و تخصصی سر چاهی است که علاوه بر کنترل فرایند عملیات حفاری، اطلاعات بسیار با ارزشی را ازوضعیت زیر سطحی لایه های زمین به ویژه سازندهای مخاطره آمیز و سازندهای مخزنی و نیز وضعیت عملیات حفاری بر روی دکل حفاری رابه ارمغان دارد. هدف از این پژوهش آشنایی متخصصین صنعت نفت با خدمات نمودارگیری از گل حفاری و اهمیت و نقش آن در افزایش راندمان حفاری می باشد که بر اساس تجربیات عملیاتی حاصل گردیده است. بر اساس نتایج این مطالعه، بهره گیری از خدمات نمودارگیری از گل حفاری استفاده از اطلاعات به دست آمده از سیستم نمودارگیری از گل حفاری باعث صرفه جویی در زمان از طریق کنترل و مدیریت عملیات حفاری و پیش بینی مخاطرات پیش رو، افزایش ضریب ایمنی و کاهش هزینه های عملیات حفاری و نهایتاً افزایش بهره وری حفاری می شود.

کلیدواژه های نمودارگیری از گل حفاری، اهمیت و نقش آن در تشخیص مشکلات حفاری و افزایش راندمان حفاری:

نویسندگان مقاله نمودارگیری از گل حفاری، اهمیت و نقش آن در تشخیص مشکلات حفاری و افزایش راندمان حفاری

فرهاد رضازاده

کارشناس ارشد مطالعات، شرکت ملی حفاری ایران، اداره زمین شناسی

اصغر قبادی

کارشناس ارشد زمین شناسی نفت، گروه زمین شناسی، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، ایران

زینب عالیشوندی

دانشجوی دکتری تخصصی زمین شناسی، گروه زمین شناسی، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
[. اکبری، ک.، 1384، نمودارگیری از گل حفاری، گزارش ج-89، ...
_ محمدخان، ا.، جهانی، د.، وزیری، س.ح.، 1391، تحلیل داده ...
. BOND, J.D., 1986: Mud Logging, International Human Resources Development ...
. Haywood, J.T. 1940. Continuous Logging at Rotary _ _ ...
. Lynch E. J., Harper & Row, 1962. "Formation Evaluation ...
. Pixler B. O., 1960, "Mud Analysis Logging: Formation Evaluation ...
. Williams R. D., and S. P. Ewing, Jr., 1989, ...
. Wison, R.W. 1955. Mud Analysis Logging and Its Use ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نمودارگیری از گل حفاری، اهمیت و نقش آن در تشخیص مشکلات حفاری و افزایش راندمان حفاری" توسط فرهاد رضازاده، کارشناس ارشد مطالعات، شرکت ملی حفاری ایران، اداره زمین شناسی؛ اصغر قبادی، کارشناس ارشد زمین شناسی نفت، گروه زمین شناسی، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، ایران؛ زینب عالیشوندی، دانشجوی دکتری تخصصی زمین شناسی، گروه زمین شناسی، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نمودارگیری سطحی،کسب اطلاع از گل حفاری، راندمان حفاری، پارامترهای حفاری، جریان ورودی، گشتاور پیچشی هستند. این مقاله در تاریخ 25 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 699 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نمودارگیری سطحی عبارت است از، نمایش و ثبت پیوسته همزمان با حفاری پارامتر های حفاری، سیال حفاری و کنده های سازند حفاری شده و نیز انجام تحلیل ها و محاسبات فنی و تخصصی سر چاهی است که علاوه بر کنترل فرایند عملیات حفاری، اطلاعات بسیار با ارزشی را ازوضعیت زیر سطحی لایه های زمین به ویژه سازندهای مخاطره آمیز و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نمودارگیری از گل حفاری، اهمیت و نقش آن در تشخیص مشکلات حفاری و افزایش راندمان حفاری با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.