تشخیص توده های بدخیم سینه در تصاویر سونوگرافی
محل انتشار: چهارمین کنفرانس ماشین بینایی و پردازش تصویر
سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 9,237
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICMVIP04_122
تاریخ نمایه سازی: 21 دی 1386
چکیده مقاله:
آلتراسوند، ابزاری مفید، راحت و بیخطر در تشخیص توده های بافت سینه است. در عین حال تشخیص چشمی بدخیمی یا خوش خیمی آنها در بسیاری از موارد غیر ممکن است. در مقابل یک سیستم دسته بندی قوی میتواند دقت کافی در تشخیص نوع توده را فراهم آورد. تا کنون سیستمهایی با تکیه صرف بر خصوصیات تصویر ویا خصیصه های پزشکی برای چنین هدفی ایجاد شده اند که نتایج قابل قبولی هم داشته اند.
در این مقاله، توده ها بر اساس مجموعه ای از ویژگیهای پزشکی و ویژگیهای مبتنی بر بافت تصویر دسته بندی میشوند. در اینجا از یک مجموعه 248 تایی سونوگرام، متعلق به بیمارانی در محدوده سنی 28 تا 64 سال استفاده شده است، که طبق نظر تخصصی، 122 مورد توده خوش خیم و 126 مورد بافت بد خیم هستند. که بر اساس تئوری تخمین بیز، دسته بندی میشوند. سونوگرافی با دستگاه
ATL HDI باL10-5 small part transducer 3000 انجام شده است. دقت در تشخیص بافتهای بدخیم 91.75 % و در مورد بافتهای خوش خیم 92.49 % است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مریم باستانفرد
دانشگاه شیراز
حسن اقبالی جهرمی
دانشگاه شیراز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :