بررسی نقاط قوت و زمینه های قابل بهبود مدلهای بلوغ مدیریت پروژه و انتخاب مدل بهینه برای شرکتهای پیمانکاری EPC مورد مطالعاتی شرکت نصب نیرو مپنا

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,101

فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICMM02_059

تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1394

چکیده مقاله:

سازمانها به منظور شناسایی و ارزیابی و سنجش میزان بلوغ خود از مدلهایی نظیر EFQM برای سنجش بلوغ سازمان ، KMMM برای سنجش بلوغ مدیریت دانش و ... استفاده میکنند. نتیجه و خروجی ارزیابی سازمانها، از طریق سنجش سطح بلوغشان توسط این مدلها، منجر به شناسایی نقاط قوت و زمینههای قابل بهبود سازمان خواهد شد. در سازمانهای پروژه محور در حوزه مدیریت پروژه، مدیریت طرح و مدیریت پورتفولیو نیز مدلهایی جهت سنجش بلوغ و استخراج نقاط قوت و زمینههای قابل بهبود وجود دارد. در همین ارتباط طی سالهای اخیر تلاش گستردهای جهت ارائه روشهای سیستماتیک جهت ارزیابی و ارتقای میزان بلوغ مدیریت پروژه در سازمانها صورت پذیرفته است. با توجه به اینکه در زمینه مدلهای بلوغ در سطح جهان و کشورمان مطالعات متعددی انجام شده است. در این مقاله تلاش میشود ویژگیهای کلی مدلهای بلوغ بیان شده و چند مدل بلوغ معروف نیز معرفی شوند و سپس به منظور استخراج نقاط قوت و زمینههای قابل بهبود آنها، مقایسهای صورت گیرد. پس از این مقایسه و انتخاب مدل بهینه جهت سنجش بلوغ سازمانی مدیریت پروژه، شرکت نصبنیرو به عنوان پیمانکار و مجری پروژههای کلید در دست نیروگاهی، پالایشگاهی، نفت و گاز و انرژیهای نو - در داخل و خارج از کشور در حوزه EPC تحت بکارگیری این مدل قرار گرفته تا پس از بررسی نتایج حاصل از این پژوهش به شرکتهای - پیمانکاری EPC ، تعمیم یابد.

نویسندگان

مهدی عادلی زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی EMBA دانشگاه تهران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :