بررسی رابطه بین مهارتهای اجتماعی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان متوسطه
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و علوم انسانی
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,593
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICMHCONF02_242
تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395
چکیده مقاله:
این تحقیق جهت بررسی رابطه بین مهارتهای اجتماعی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان سوم راهنمایی و نیزدستیابی به میزان رشد مهارتهای اجتماعی دانش آموزان انجام شده است.تعداد 200نفرازدانش آموزان دختر وپسرشهرستانهای لامرد و مهررا نمونه آماری تشکیل داده اند. که با استفاده از مقیاس رشد مهارتهای اجتماعی وایتزمنارزیابی شدند. و از روش ضریب همبستگی پیرسون رابطه بین این دو متغیر بررسی گردید.ضریب همبستگی بدست امدهبین این دو متغیر 0/043درصد بود که نشان داد که رابطه معنی داری بین رشد اجتماعی دانش آموزان سوم راهنمایی باپیشرفت تحصیلی آنان وجود ندارد. بدین معنی که مسأله رشد مهارتهای اجتماعی در آموزش و پرورش تاحدودی بیگانهمیباشد و همگام با پیشرفت تحصیلی ، رشد اجتماعی تکامل نیافته است. به تعبیری آموزش و پرورش در بعد مهارتهایاجتماعی موفق عمل نکرده است.از سویی دیگر آمارهای توصیفی نشان داد که شاخصهای رشد اجتماعی در این تحقیقنظیر، استقلال اعتماد به نفس، میانه روی، سازگاری اجتماعی، احساس مسؤلیت، آینده نگری، خوش بینی در سطح بالاییقرار ندارند. در مجموع شاخص میانه روی با 49درصد بالاترین رشد را داراست و اعتماد به نفس با 35درصد پایین ترینرشد را دارد.
کلیدواژه ها:
1رشد اجتماعی : در این تحقیق رشد اجتماعی بر اساس مقیاس وایتزمن ارزیابی می شود.پیشرفت تحصیلی : بر اساس معدل کل پایان سال تحصیلی (خرداد 94 )آزمودنیها محاسبه میشوند 2.3دانش آموزان : منظور کلیه بچه هایی که در دوره منوسطه اول مشغول به تحصیل هستند
نویسندگان
خلیل فروتن
دانشجوی دکتری برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد اسلامی لامرد
سیداحمد هاشمی
دکتری برنامه ریزی درسی،هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی امرد
عباس قلتاش
دکتری برنامه ریزی درسی،هیات علمی دانشگاه آزادمرودشت
صغری نوروزی
دبیرآموزش وپرورش اشکنان فارس
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :