نقش روان شناسی در گسترش رفتارهای مطلوب انسانی (انسانیت)
محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم رفتاری و مطالعات اجتماعی
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,440
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IBSCONF01_161
تاریخ نمایه سازی: 25 بهمن 1394
چکیده مقاله:
علوم اجتماعی چه روانشناسی و چه جامعه شناسی و چه حقوق و ... باشد همگی دنبال یک هدف اصلی است و آن عبارت از اقدام برای ایجاد و حفظ رفتارهای مطلوب انسانی یا انسانیت در نوع بشر که در بعضی علوم مانند روانشناسی به دنبال ایجاد آن و در بعضی علوم مثل حقوق در پی مشخص کردن حدود و نگهداری آن در برابر رفتارهای نامطلوب غیرانسانی می باشد. علم روان شناسی و همه روانشناسان مانند مزلو ، کلبرگ ، اریکسون ، یونگ ، راجرز و ... به دنبال چیزی هستند که انسان را به سوی رفتار مطلوب انسانی یا انسانیت رهنمون سازد. در این میان روان شناسی با اتخاذ تصمیمات صحیح در جهت ایجاد رفتارهای مطلوب انسانی بومی شده با موقعیتهای هر ملت و جلوگیری از سوء برداشت و سوء استفاده از آموزه های روان شناسی با ترجمه و تفسیر صحیح و ایجاد ، تقویت و گسترش روحیه ترحم و انسان دوستی در میان انسانها می تواند در پیشبرد اهداف مطلوب انسانی نقش موثری ایفا کند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مرتضی زرین نژاد
دانشجوی کارشناسی ارشد تاریخ تشیع و کارشناس روانشناسی ، دانشگاه پیام نور مشهد ، دانشکده الهیات
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :