سطح بندی شهرهای استان مازندران بر اساس پتانسیل و زیرساخت های گردشگری با استفاده ازمدل AHP (مطالعه موردی شهرهای ساری ،آمل،بابلسر و رامسر)
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 928
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
GEOGRAPHY02_083
تاریخ نمایه سازی: 20 دی 1394
چکیده مقاله:
هدف از این تحقیق سطح بندی شهرهای ساری ،آمل،بابلسر و رامسر از لحاظ پتانسیل و زیر ساختهای گردشگری می باشد.بدین منظور پس از ارائه مبتنی نظری در خصوص گردشگری با استفاده از سالنامه آماری ۹۱ استان مازندران به جمع آوری داده های مربوط به ۴شهر فوق اقدام نموده سپس با استفاده از فرآیند سلسه مراتبی AHP و نرم افزار EXPERTCHOICE با استفاده از 7معیار(اماکن توریستی،راه آسفالته،اقامتگاه وکارگاه صرف غذا،موسسه درمانی،پارک هاوجنگل های طبیعی،تعداد تعاونی حمل و نقل و سینما)به تجزیه و تحلیل داده ها پرداختیم نتایج حاصل از خروجی نرم افزار رتبه و میزان برخورداری هر یک از شهرها را بر اساس پتانسیل ها نشان میدهد.
نویسندگان
رضا سهرابی
مهندس عمران- فوق لیسانس جغرافیا و برنامه ریزی توریسم
مریم طیبی
مهندس معماری
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :