مقایسه گرمایش از کف بوسیله سیستم چگالشی با سیستم گرمایش رادیاتور با استفاده از دیگ سنتی در شهر اصفهان
محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی ساختمان سبز
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 726
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
GBC01_087
تاریخ نمایه سازی: 18 دی 1393
چکیده مقاله:
با توجه به محدود بودن منابع فسیلی و افزایش روز افزون بهرهبرداری از این منابع ارزشمند، همچنین افزایش روز افزون آلایندهها و همچنین گرم شدن کره زمین و در نهایت نابودی آن، تمام کشورها به فکر استفاده بهینه از این سوختها میباشند.در این مقاله ضمن مطرح کردن خصوصیات کلی سیستم گرمایش از کف و سیستم چگالشی، تحلیل عددی بر روی یک ساختمان پنج طبقه 10 واحدی نمونه صورت پذیرفت و میزانگرمایش این ساختمان برای 6 ماه سرد سال محاسبه گردید و نتایج آن در کاهش میزان مصرف و هزینه انرژی با سیستم های معمول حرارت مرکزی و رادیاتوری مقایسه گردید.فرضیات و محاسبات انجام گرفته با دقت بالایی به شرایط واقعینزدیک میباشند. این فرضیات و محاسبات متناسب با شهر اصفهان انجام شده است. نتایج بدست آمده نشان میدهد استفاده از سیستم های بهینهشده در صرفهجویی و ذخیره انرژی نقش بسیار مهمی را دارا میباشند.از نظر اقتصادی نیز هزینه اولیه این سیستمها زیاد میباشد، امامحاسبات نشان میدهد با کاهش هزینههای مربوط به مصرف سوخت، هزینههای مازاد اولیه طی چند سال جبران خواهند شد. علاوه بر این نکته با اجرایی شدن فاز دوم یارانهها سیستمهای فوق نقش مؤثری در کاهش مصرف و هزینه انرژی را دارا میباشند
کلیدواژه ها:
رادیاتور – گرمایش از کف – سیستم چگالشی – کاهش مصرف و هزینه سوخت – صرفهجویی اقتصادی
نویسندگان
قنبرعلی شیخ زاده
دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان
محمد زاهدی
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تبدیل انرژی دانشگاه کاشان
محمدصادق مالکی پور
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تبدیل انرژی دانشگاه کاشان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :