سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین ویژگیهای روانسنجی روایی و اعتبار شاخص روابط خانوادگی ( IFR )در دختران دبیرستانی

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 482

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

EPSCONF03_091

تاریخ نمایه سازی: 9 فروردین 1395

چکیده مقاله تعیین ویژگیهای روانسنجی روایی و اعتبار شاخص روابط خانوادگی ( IFR )در دختران دبیرستانی

هدف ازمطالعه حاضرروایی اعتبار وهنجارشاخص روابط خانوادگی IFR دردختران دبیرستانی بود استفاده ازشاخص الگوی روابط خانوادگی و مقیاس ارزیابی انطباق پذیری و همبستگی خانواده با حجم نمونه 310نفر دختر بودند سن آزمودنی ها بین 15تا18 سال بود این پژوهش دردانش آموزان دختر دبیرستانی دراستان البرز اجرا شد برای ازمون فرضیه های پژوهش ازتحلیل های نظریه کلاسیک روان سنجی شامل تحلیل عاملی اکتشافی باتحلیل مولفه های اصلی و تحلیل عاملی تاییدی برای بررسی روایی سازه شاخص روابط خانوادگی همبستگی بین نمره کل و خرده مقیاسها به عنوان روایی همگرا همبستگی بین نمره شاخص روابط خانوادگی با مقیاس ارزیابی انطباق پذیری و همبستگی خانواده به عنوان روایی ملاکی محاسبه ضریب الفای کرونباخ برای براورد همسانی درونی و بازازمایی برای بررسی پایایی ابزار استفاده شد

کلیدواژه های تعیین ویژگیهای روانسنجی روایی و اعتبار شاخص روابط خانوادگی ( IFR )در دختران دبیرستانی:

ویژگیهای روانسنجی روایی و اعتبار ، روابط خانوادگی IFR ، دانش آموزان ، دختران

نویسندگان مقاله تعیین ویژگیهای روانسنجی روایی و اعتبار شاخص روابط خانوادگی ( IFR )در دختران دبیرستانی

فرشته ترکاشوند

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات قزوین

آدیس کراسکیان موجمباری

استادیار گروه مشاوره و راهنمایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
حبیبی، مجتبی. مظاهری، محمد علی. عاشوری، احمد. (1392) هنجاریابی و ...
شفیع آبادی، عبداله. نوابی نژاد، شکوه. فلسفی نژاد. نجفلویی، فاطمه ...
شهرکی ثانوی، فریبا. نویدیان، علی. انصاری، علیرضا. فرجی شوی، مهدی. ...
Baiocco, R., Cacioppo, M., Laghi, F., & Tafa, M. (2013). ...
Koutra, K., Triliva, S., Roumeliotaki, T., Lionis, C., & Vgontzas, ...
Olson D. FACES IV and the circumplex model: Validation study. ...
Rivero N, Martinez -Pampliega A, Olson DH. Spanish adaptation of ...
Walter W. Hudson. INDEX _ FAMILY RELATION5 (IFR). (1993) .5 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی " تعیین ویژگیهای روانسنجی روایی و اعتبار شاخص روابط خانوادگی ( IFR )در دختران دبیرستانی" توسط فرشته ترکاشوند، کارشناس ارشد روانشناسی بالینی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات قزوین؛ آدیس کراسکیان موجمباری، استادیار گروه مشاوره و راهنمایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ویژگیهای روانسنجی روایی و اعتبار ، روابط خانوادگی IFR ، دانش آموزان ، دختران هستند. این مقاله در تاریخ 9 فروردین 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 482 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف ازمطالعه حاضرروایی اعتبار وهنجارشاخص روابط خانوادگی IFR دردختران دبیرستانی بود استفاده ازشاخص الگوی روابط خانوادگی و مقیاس ارزیابی انطباق پذیری و همبستگی خانواده با حجم نمونه 310نفر دختر بودند سن آزمودنی ها بین 15تا18 سال بود این پژوهش دردانش آموزان دختر دبیرستانی دراستان البرز اجرا شد برای ازمون فرضیه های پژوهش ازتحلیل های نظریه کلاسیک روان سنجی شامل تحلیل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین ویژگیهای روانسنجی روایی و اعتبار شاخص روابط خانوادگی ( IFR )در دختران دبیرستانی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.