سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی بانکداری اسلامی و فرصت ها و چالش های فراروی آن

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,109

فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

EEBM01_023

تاریخ نمایه سازی: 7 آبان 1393

چکیده مقاله بررسی بانکداری اسلامی و فرصت ها و چالش های فراروی آن

امروزه نقش مؤسسات مالی و بانکی در جریان امور اقتصادی جوامع بسیار حیاتی و کلیدی است. در کشورهای اسلامی به دلیل تحریم ربا از شیوه های بانکداری اسلامی استفاده می شود که نخستین گام برای تأسیس بانکداری اسلامی در سال 1633 در مصر برداشته شد. در واقع بانکداری اسلامی پدیده ای نوظهور اما پر شتاب است که بسیاری از ناظران را شگفت انگیز کرده است. در ایران نیز قانون بانکداری اسلامی در سال 1332 به تصویب رسیده و بانک ها را ملزم کرده است تا طی مدت سه سال تمام عملیات بانکی خود را در قالب بانکداری بدون ربا انجام دهند.از جمله عوامل ادامه حیات بانکداری اسلامی عبارتند از: 1.کارایی اقتصادی بانک 2.ثبات بانکداری 3.واکنش بانک های اسلامی به چالش هایی که در برابر هویتشاناتفاق می افتد. 4.اعتماد سپرده گذاران و پس اندازکنندگان، که در این تحقیق اینعوامل مورد بررسی قرار می گیرد. هدف از انجام این تحقیق بررسی چگونگی فعالیت های بانکداری اسلامی در کشورهای مسلمان و تعیین مشکلات و چالش های آن در فضای اقتصادی موجود است.

کلیدواژه های بررسی بانکداری اسلامی و فرصت ها و چالش های فراروی آن:

کشورهای اسلامی ، مشکلات بانک های اسلامی ، بانکداری اسلامی ، ایران

نویسندگان مقاله بررسی بانکداری اسلامی و فرصت ها و چالش های فراروی آن

رجایی لطف آبادی

دانشجوی کارشناسی ارشدرشته توسعه اقتصادی و برنامه ریزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد،گروه اقتصاد،یزد،ایران

رسول صادق پور

دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد،گروه اقتصاد، یزد، ایران(دانشجوی کارشناسی ارشدرشته توسعه اقتصادی و برنامه ریزی)

امیر حسین مختاری اردکان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد،گروه اقتصاد، یزد، ایران(دانشجوی کارشناسی ارشد علوم اقتصادی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
حسن زاده، ع، سلطانی، ز. (1385). بررسی تطبیقی کارایی و ...
روزنامه دنیای اقتصاد، (1385). شناسنامه بانکداری اسلامی، ترجمه مسعود رضا ...
میر جلیلی، ح.(1374). ارزیابی بانکداری بدون ربا، وزارت امور اقتصاد ...
هرورانی، ح.، زه تابیان، م، هرورانی، م.(1389).نقدی بر بانکداری اسلامی، ...
khan, m.s.and Mirakhor, A.(1 987)"The framework banking ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی بانکداری اسلامی و فرصت ها و چالش های فراروی آن" توسط رجایی لطف آبادی، دانشجوی کارشناسی ارشدرشته توسعه اقتصادی و برنامه ریزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد،گروه اقتصاد،یزد،ایران؛ رسول صادق پور، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد،گروه اقتصاد، یزد، ایران(دانشجوی کارشناسی ارشدرشته توسعه اقتصادی و برنامه ریزی)؛ امیر حسین مختاری اردکان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد،گروه اقتصاد، یزد، ایران(دانشجوی کارشناسی ارشد علوم اقتصادی نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس اقتصاد توانمند سازی اصلاح رفتارهای اقتصادی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کشورهای اسلامی، مشکلات بانک های اسلامی، بانکداری اسلامی، ایران هستند. این مقاله در تاریخ 7 آبان 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2109 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه نقش مؤسسات مالی و بانکی در جریان امور اقتصادی جوامع بسیار حیاتی و کلیدی است. در کشورهای اسلامی به دلیل تحریم ربا از شیوه های بانکداری اسلامی استفاده می شود که نخستین گام برای تأسیس بانکداری اسلامی در سال 1633 در مصر برداشته شد. در واقع بانکداری اسلامی پدیده ای نوظهور اما پر شتاب است که بسیاری از ناظران ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی بانکداری اسلامی و بانکداری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی بانکداری اسلامی و فرصت ها و چالش های فراروی آن با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.