پهنه بندی پتانسیل های اکوتوریستی آسایش زیست اقلیمی (بیوکلیماتیک) استان مازندران با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیاییGIS)
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 914
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
DESERTWETLAND03_727
تاریخ نمایه سازی: 28 آذر 1392
چکیده مقاله:
هدف پژوهش حاضر پهنه بندی پتانسیل های اکوتوریستی آسایش زیست اقلیمی(بیوکلیماتیک) استان مازندران با استفاده از استان مازندران از لحاظ اقلیم گردشگری شناسایی گردید. نتایج پژوهش نشان داد که در فصل زمستان در هر سه ماه گستره استان به دو بخش شرقی با درجه قابل قبول و بخش غربی از درجه کم برخورداراست.در فصبل بهار وضع به گونه دیگری است.در فروردین بخش شرقی استان از حدود بهشهر تا نور و آمل دارای درجه خیلیخوب،بخش غربی دارای درجه خوب و تنها سیاه بیشه دارای درجه قابل قبول است.در اردیبهشت شهرهای ساحلی دارای درجه عالی و سایر شهرها دارای درجه خیلی خوب می باشد. در خرداد ماه سیاه بیشه دارای شرایط عالی،کلاردشت و مرزن آباد خیلیخوب و سایر قسمتهای استان دارای شرایط خوب می باشد.در فصل تابستان بخش غربی ایده آلتر از بخش شرقی می نماید و دربخش غربی سیاه بیشه،کلاردشت و مرزن آباد مناسبتر از قسمتهای دیگر بود.در فصل پاییز تنها در مهر شرایط مناسبی جهت اقلیم گردشگری مشاهده می شود و در این ماه استان به دو بخش شرقی و قسمتی از سیاه بیشه و کلاردشت با درجه خیلی خوب و بخش غربی دارای شرایط خوب از لحاظ شاخص اقلیم گردشگری می باشد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
اکبر زهرایی
کارشناسی ارشد اقلیم شناسی در برنامه ریزی محیطی
نعمت اله غلامی
دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی توریسم دانشگاه اصفهان
سارا بنی نعیمه
دانشجوی کارشناسی ارشد اقلیم شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :