خواص بیولوژیکی سیر (Allium sativum) و پیاز (Allium cepa)
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,481
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
COPDCFI02_108
تاریخ نمایه سازی: 25 فروردین 1394
چکیده مقاله:
سیر (Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) از اجزا مواد غذایی هستند که به طور وسیعی در ذائقه غذایی ما بکار می روند. تاثیر مثبت عصاره پیاز و سیر بر روی بیماری های قلب و عروق اخیرا گزارش شده است و این به دلیل خواص کاهنده کلسترول و چربی خون و ضد فشار خون آنهاست و همچنین خواص ضد دیابت ، آنتی ترومبوتیک ، ضد هایپر هوموسیستئینی و داشتن بسیاری فعالیت های زیست شناختی دیگر مانند اثر ضد میکروبی ، آنتی اکسیدانی ، ضد سرطانی و ضد جهش زایی ، ضد آسم ،تقویت سیستم ایمنی و فعالیت های پری بیوتیک به این گیاهان اهمیت خاصی بخشیده است و باعث شده تا مکمل های آنها به فراوانی در تغذیه و درمان بکار رود. در اینجا فعالیت های بیولوژیکی اصلی و ترکیبات موثر در هر کدام بازبینی می شود. بعلاوه تاثیر آنها بر فعالیت های بیولوژیکی و اثرات منفی و تداخلات دارویی آنها نیز مطرح شدهاست.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علی ابراهیمی پور
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی ، دانشکده علوم و فناوری های نوین، واحد علوم داروئی دانشگاه آزاد اسلامی، تهران
امیر دارائی گرمه خانی
دکترای علوم و صنایع غذایی ، عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده فنی تویسرکان، دانشگاه بوعلی سینا همدان، همدان
مریم سلامی
دکترای علوم و صنایع غذایی، عضو هیئت علمی دانشکده علوم و فناوری های نوین، واحد علوم داروئی دانشگاه آزاد اسلامی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :