مقایسه روش های منظم سازی در حل مسئله معکوس الاستیسیته در الاستوگرافی
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 883
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CMSII02_188
تاریخ نمایه سازی: 7 بهمن 1393
چکیده مقاله:
الاستوگرافی یک روش نوظهور مبتنی برت صویربرداری به منظور دستیابی و به تصویر کشیدن الاستیسیته بافت نرم می باشد یکی از مهمترین بخش های این روش حل مسئله معکوس الاستیسیته می باشد. از مشهورترین راه حل های ارائه شده به منظور حل مسئله معکوس الاستیسیته بر منابع روش گوس نیوتن می باشد. استفاده از این روش منجر به استفاده از روش های منظم سازی می شود که همواره استفاده از آنها با چاش هایی همراه است که یکی از مهمترین آنها انخاب بهترین روش منظم سازی سازگار با آن مسئله می باشد از این جهت در این مقاله با استفاده از داده های مدل سازی شده دو روش مهم منظم سازی تیخونوف و تی اس وی دی با هم مقایسه شده اند نتایج نشان می دهد که هر روش معایب و مزایایی دار دو باید با توجه به اطلاعات قبلی و اهمیت موضوع انتخاب شوند.
کلیدواژه ها:
الاستوگرافی ، مسئله معکوس الاستیسیته روش گوس - نیوتن روش های منظم سازی
نویسندگان
عاطفه آقاجانی
دانشگاه علم و صنعت ایران
محمد حق پناهی
دانشگاه علم و صنعت ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :