تحلیل تاثیر جنس لوله بر میزان تنش های حرارتی در یک مبدل حرارتی پوسته و لوله
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,737
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CMSII02_053
تاریخ نمایه سازی: 7 بهمن 1393
چکیده مقاله:
مبدل های حرارتی پوسته لوله از متداول ترین مبدل های استفاده شده در صنایع می باشند یکی از خرابی های بسیار متداول در صنعت شکست لوله ها در محل عبور از صفحات نگه دارنده لوله ها است. وقتی سیال های سمت پوسته و سمت لوله با اختلاف دمای بالا در مبدل جریان می یابند گرادیان دمای بالایی در لوله ها به وجود می آید که این گرادیان دمای بالا سبب به وجود آمدن تنش حرارتی در لوله ها به خصوص در محل تصال لولها به صفحه نگه دارنده لوله که امکان انبساط و انقباض وجود ندار دمی شود لرا در این تحقیق سعی می شود با اعمال تغییراتی اثر تنش حرارتی در این شکست کاهش یابد در واقع راه کارهای مد نظر هستند که بتوان با استفاده از آنها در ساخت مبدل های در صنایع ختلف تغییراتی ایجاد کنیم که نتیجه آن کاهش اثرا تتنش های حرارتی بر شکست لوله های مبدل در محل اتصال به صفحه نگه دارنده لولهها باشد به این منظور با تغییر دادن جنس لوله ها و جاگیزین کردن جنس مورد نظر توزیع تنش حرارتی و اثرات آن بر خرابی لوله ها مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد ننایج حاصله نشان می دهد که با تغییر دادن جنس لوله ها می توان میزان تنش های حرارتی در محل اتصال لوله به صفحه نگه دارنده کاهش می یابد و از بین جنس های مور تحلیل لو ههیا برنجی کمترین میزان تنش را داشته و در عین حال بیشترین میزان انتقال حرارت را نیز تامین می کند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمدمهدی شهیب
دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک
مهدی حمزه ای
استادیار گروه مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز
شهرام شهروئی
استادیار گروه مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :