حذف رنگ دایرکت رد دوازده بی با استفاده از هسته ی زردآلو
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,114
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CMRCE03_041
تاریخ نمایه سازی: 13 دی 1390
چکیده مقاله:
رنگهای مصنوعی مانند دایرکت رد دوازده بی که برای زندگی آبزیان سمی و اثرات سرطان زا و جهش زا برروی آن ها دارند ورود پساب های رنگی به رودخانه باعث ضررهای بیولوژیکی می شود بنابراین حذف رنگ و مواد زائد از فاضلاب در محیط زیست بسیار مهم می باشد روش های درمان برای حذف آلاینده ها ازمحلولهای آبی مانند تخریب فتوشیمیایی تخریب نوری انعقاد، اکسیداسیون شیمیایی و جذب با موفقیت بررسی شده اند هسته ی زردآلو به عنوان ضایعات کشاورزی و محصولات کم هزینه با موفقیت برای حذف دایرکت رد دوازه ده بی به عنوان رنگ مصنوعی از محلولهای آبی استفاده می شود. مطالعات جذب ستونی : اثر PH مقدار جاذب، اندازه ذرات و غلظت رنگ بررسی شده مطالعات جذب دسته ای برای تحقیقات تعادلی توسط لانگموئر و ایزوترم فرندلیچ مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت.ظرفیت جذب رنگ با استفاده از جاذب پیشنهادی 15.22 میلی گرم بر گرم توسط لانگمویر برای اندازه ذرات 0.149 میلی متر یافت شد. حذف حداکثر 99.5 درصد در PH=2 برای دوز جاذب 0.2 گرم با غلظت رنگ 50 میلی لیتر بدست آمد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمدرضا فتحی عمادآبادی
گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :