بررسی عوامل موثر بر موفقیت و عدم موفقیت بنگاه های کوچک و زودبازده بخش کشاورزی (مطالعه موردی شهرستان دشت آزادگان،استان خوزستان)
محل انتشار: دومین همایش ملی علوم مدیریت نوین
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,400
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CMMS02_183
تاریخ نمایه سازی: 22 بهمن 1392
چکیده مقاله:
حمایت برای ایجاد،رشد و گسترش بنگاه های کوچک و متوسط یکی از اولویت های اساسی برای توسعه اقتصادی،رشد اشتغال زایی و رشد صادرات در بسیاری از کشورهاو از جمله ایران است. با توجه به نقش مهم بنگاه های اقتصادی کوچک است، دولت یکی از مهمترین برنامه های توسعه ای خود را، گسترش این بنگاه ها قرار داده است. بررسی آمار و اطلاعات نشان می دهد که طرح های زودبازده اجرا شده در زیربخش کشاورزی از موفقیت چندانی برخوردار نبوده اند.عدم موفقیت این بنگاه ها علاوه بر این که موجب اتلاف منابع و سرمایه های ملی می شود،تاثیر منفی بر افزایش تولید،اشتغال و توسعه اقتصادی می گذارد.از اینرو این مطالعه تلاش می کند تا با استفاده از اطلاعات مربوط به 071 بنگاه کوچک و زودبازده بخش کشاورزی شهرستان دشت آزادگان استان خوزستان و بابکارگیری الگوهای لوجیت به شناسایی عواملی که باعث موفقیت و عدم موفقیت بنگاه های زودبازده بخش کشاورزی شده بود،دست یابد. نتایج بدست آمده از الگوی لاجیت نشان می دهد که نسبت آنی،نسبت سرمایه اولیه به وام دریافتی ، نسبت پاداش تشویقی به حقوق ثابت،تحصیلات،نوع طرح، برگزاری کلاس های آموزشی و خدمات مشاوره ای برای مجریان طرح توسط بانک،نسبت رایانه به متخصصین و بهره وری نیروی کار از جمله مهمترین عوامل تأثیرگذار بر موفقیت بنگاه ها هستند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
لیلا چلداوی
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر
محمد آقاپورصباغی
استاد یار و عضو هئیت علمی مدیریت کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر
سیروس سلمانزاده توتونچی
استاد و عضو هئیت علمی مدیریت کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :