سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد چارچوب فلزی- الی 88-MIL به عنوان جاذب جدید برای حذف ترکیبات آلی فرار در هوا

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,751

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CHCONF01_197

تاریخ نمایه سازی: 20 دی 1394

چکیده مقاله کاربرد چارچوب فلزی- الی 88-MIL به عنوان جاذب جدید برای حذف ترکیبات آلی فرار در هوا

یکی از عوامل مهم آلودگی هوا در محیط های صنعتی و شهرها، ترکیبات آلی فرار می باشند. این آلاینده ها تأثیرات منفی بر سلامت انسان دارند از این رو یک تهدید جدی برای محیط زیست به شمار می آیند. بر اساس مطالعات انجام شده، فرآیند جذب سطحی کارایی بالایی برای جذب آلاینده ها دارد که با انتخاب جاذب مناسب، راندمان جذب بهبود خواهد یافت. در این کار تحقیقاتی، ماده نانو متخلخل MIL-88 به عنوان جاذب جدید برای حذف ترکیبات آلی فرار ساخته شده و پس از ارزیابی ساختار، تست عملکرد آن جهت حذف آلاینده مدل (اتیل بنزن) مورد بررسی قرار گرفت. بر خلاف پژوهش های پیشین در این زمینه که شرایط واقعی موجود در محیط زیست و مناطق صنعتی درنظر گرفته نشده است و میزان جذب اتیل بنزن خالص در جاذب های مختلف مورد بررسی قرار گرفته است. در این تحقیق هدف ما بررسی کارایی جاذب سنتز شده برای جذب اتیل بنزن موجود در هوا در بازه غلظت 1500ppmـ0 آلاینده می باشد تا شرایط جذب به شرایط محیط زیستی و مناطق صنعتی تا حد امکان نزدیک باشد. ایزوترم هم دمای جذب برای MIL-88 در دمای 25 و 40 درجه سانتیگراد رسم شده است. نتایج نشان می دهد که با افزایش دما میزان جذب کاهش می یابد. همچنین ارزیابی نتایج در دمای 25 درجه سانتیگراد نشان می دهد که میزان جذب ساختار سنتز شده MIL-88 در غلظت 1500ppm آلاینده، معادل 18.456 میلی گرم اتیل بنزن به ازای هر گرم جاذب می باشد.

کلیدواژه های کاربرد چارچوب فلزی- الی 88-MIL به عنوان جاذب جدید برای حذف ترکیبات آلی فرار در هوا:

نویسندگان مقاله کاربرد چارچوب فلزی- الی 88-MIL به عنوان جاذب جدید برای حذف ترکیبات آلی فرار در هوا

الناز جانگداز

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمیف گرایش پدیده های انتقال و فرآیندهای جداسازی، دانشگاه صنعتی شریف

سعیده تشرفی

فوق لیسانس شیمی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه صنعت نفت

علی اکبر سیف کردی

دکترای مهندسی شیمی، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف

ابراهیم علایی

دکترای بیولوژی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه صنعت نفت

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
Lopez, E., M. Schuhmacher, and J.L. (2008), Domingo, Human healt ...
Yang, K., Sun, Q. , Xue, F..Lin, D. (201 1), ...
Jesse L.C.Row Sell, Yaghi, O.M. (2004), " netal -organic frameworks:a ...
Britt, D. _ Tran chemontagne , D .Yaghi, O.M. (2 ...
Gu, Z.Y. , Jiang, D.Q. , Wang, H. F..Cui, X.Y. ...
Jhung, S.H., Lee, J.H., Yoon, J.W., Serre, C., Ferey, G., ...
Gu, Z.Y., Yan, X.P. _ (2010) _ Metal-organic framework MIL-101 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد چارچوب فلزی- الی 88-MIL به عنوان جاذب جدید برای حذف ترکیبات آلی فرار در هوا" توسط الناز جانگداز، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمیف گرایش پدیده های انتقال و فرآیندهای جداسازی، دانشگاه صنعتی شریف؛ سعیده تشرفی، فوق لیسانس شیمی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه صنعت نفت؛ علی اکبر سیف کردی، دکترای مهندسی شیمی، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف؛ ابراهیم علایی، دکترای بیولوژی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه صنعت نفت نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در شیمی و مهندسی شیمی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ترکیبات آلی فرار، اتیل بنزن، چارچوب فلزی- آلی، جذب سطحی، ایزوترم جذب هستند. این مقاله در تاریخ 20 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1751 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از عوامل مهم آلودگی هوا در محیط های صنعتی و شهرها، ترکیبات آلی فرار می باشند. این آلاینده ها تأثیرات منفی بر سلامت انسان دارند از این رو یک تهدید جدی برای محیط زیست به شمار می آیند. بر اساس مطالعات انجام شده، فرآیند جذب سطحی کارایی بالایی برای جذب آلاینده ها دارد که با انتخاب جاذب مناسب، راندمان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد چارچوب فلزی- الی 88-MIL به عنوان جاذب جدید برای حذف ترکیبات آلی فرار در هوا با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.