مطالعه و بررسی مراحل تصفیه تکمیلی پساب واحد صنعتی دباغی در برکه های ماکروفیت
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 474
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CBGCONF02_071
تاریخ نمایه سازی: 9 فروردین 1395
چکیده مقاله:
برکه های ماکروفیت یکی از روشهای تصفیه تکمیلی است که پس از مرحله تصفیه اولیه و یا ثانویه مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطالعه، تصفیه پساب یک واحد صنعتی دباغی مورد بررسی قرار گرفته است. در این واحد صنعتی، پسابهای تولیدی پس از جمع آوری به حوض بیهوازی هدایت می شوند. زمان ماند حوض مذکور 7 روز است. بعد از این حوض، 4 حوض متوالی و چون دارد که زمان ماند پساب در مجموع آنها 15 روز می باشد، این حوضها بسته به دما به صورت هوازی یا دو زیستی عمل می کند. پساب بعد از خروج از حوضچه های مذکور وارد یک حوض ماکروفیت می شود. مساحت کل حوض ماکروفیت 1708 متر مربع، مساحت گیاهکاری شده 762 متر مربع، زمان ماند حدود یک روز، عمق متوسط 0/35 متر و گیاه لویی (Cattile )، به اسم علمی تیفا لاکسمایی (Tupah iaxmanni) می باشد، این روش در حذف مواد معلق، BOD, COD، ازت و سولفید راندمان خوبی را نشان داده است.
کلیدواژه ها:
برکه ماکروفیت(تالاب حاوی گیاهان آبزی) ، تیفالا کسمانی و تصفیه تکمیلی برکه
نویسندگان
کوروش متولی
دانشگاه آزاد اسلامی-واحد تهران جنوب-دانشکده فنی- گروه شیمی کاربردی
زهرا یعقوبی
دانشگاه آزاد اسلامی -واحد تهران جنوب-دانشکده مهندسی صنایع
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :