سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی و مقایسه دو روش PCR جهت تشخیص بروسلوز انسانی در نمونه های سرمی آلوده

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 685

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CBGCONF02_037

تاریخ نمایه سازی: 9 فروردین 1395

چکیده مقاله ارزیابی و مقایسه دو روش PCR جهت تشخیص بروسلوز انسانی در نمونه های سرمی آلوده

زمینه و هدف: بروسلوز به عنوان یکی از بیماری های مشترک بین انسان و دام در تمام جهان شایع است. اساس روش های تشخیصی این بیماری، تست های آزمایشگاهی میکروبیولوژی و سرولوژی می باشد. واکنش زنجیری پلیمر از (PCR) جهت یافتن DNA بروسلایی به کار رفته است. ژن های هدف مختلف، جفت پرایمرها، تکنیک های PCR و پروتکل های تخلیص DNA پیش از این جهت تشخیص بروسلا منتشر شده است. اما فقط تعداد کمی از این پرایمرها در نمونه های سرمی انسانی مورد استفاده قرار گرفته است. این مطالعه جهت ارزیابی دو روش PCR در جهت افزایش سرعت، امنیت و صحت تشخیص بروسلا در نمونه های سرمی آلوده و نمونه هایی که به روش مصنوعی آلوده شده اند، انجام گردید. هدف ما توسعه روش PCR جهت تشخیص بیماری و ایجاد شرایط بهینه با حساسیت و ویژگی بالا در این روش بوده است.

کلیدواژه های ارزیابی و مقایسه دو روش PCR جهت تشخیص بروسلوز انسانی در نمونه های سرمی آلوده:

بروسلا ، PCR ، سرم آلوده ، 16S rR A omp-2 F4/R2

نویسندگان مقاله ارزیابی و مقایسه دو روش PCR جهت تشخیص بروسلوز انسانی در نمونه های سرمی آلوده

اسلام قزل سفلی

کارشناس ارشد میکروبیولوژی، سازمان انتقال خون ایران، شهرکرد، ایران

کامران مقدس

کارشناس ارشد میکروبیولوژی، سازمان انتقال خون ایران، شهرکرد، ایران

مرضیه زمانی

کارشناس علوم آزمایشگاهی، آزمایشگاه تشخیص طبی، سیتولوژی و پاتولوژی پاستور، شهرکرد، ایران

ماندانا مقنی

دکترای پاتولوژی، استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد،

مقاله فارسی "ارزیابی و مقایسه دو روش PCR جهت تشخیص بروسلوز انسانی در نمونه های سرمی آلوده" توسط اسلام قزل سفلی، کارشناس ارشد میکروبیولوژی، سازمان انتقال خون ایران، شهرکرد، ایران؛ کامران مقدس، کارشناس ارشد میکروبیولوژی، سازمان انتقال خون ایران، شهرکرد، ایران؛ مرضیه زمانی، کارشناس علوم آزمایشگاهی، آزمایشگاه تشخیص طبی، سیتولوژی و پاتولوژی پاستور، شهرکرد، ایران؛ ماندانا مقنی، دکترای پاتولوژی، استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم شیمی، زیست شناسی و زمین شناسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بروسلا، PCR، سرم آلوده، 16S rR A omp-2 F4/R2 هستند. این مقاله در تاریخ 9 فروردین 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 685 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زمینه و هدف: بروسلوز به عنوان یکی از بیماری های مشترک بین انسان و دام در تمام جهان شایع است. اساس روش های تشخیصی این بیماری، تست های آزمایشگاهی میکروبیولوژی و سرولوژی می باشد. واکنش زنجیری پلیمر از (PCR) جهت یافتن DNA بروسلایی به کار رفته است. ژن های هدف مختلف، جفت پرایمرها، تکنیک های PCR و پروتکل های تخلیص ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی و مقایسه دو روش PCR جهت تشخیص بروسلوز انسانی در نمونه های سرمی آلوده با 2 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.