بررسی رابطه انواع تعامل در مدارس آموزش الکترونیکی(آموزش از راه دور) با پیشرفت تحصیلی دانش آموزان
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,587
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
BIRJAND01_071
تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394
چکیده مقاله:
در عصر فناوری اطلاعات وارتباطات در دنیای دیجیتال همه دستاوردهای بشر به سمت الکترونیکی شدن ودسترسی از دورگام بر می دارند. دراین راستا فناوری های نوظهوری مانند شبکه جهانی اینترنت وابزار تعامل برخط ، سیمای تعلیم وتربیت را عوض کرده اند (آرمان اوکسلتروک وسفوربلوت ،2007) ونظام آموزش وپرورش را به سمت مجازی شدن ورواج انواع سیستم های آموزش از راه دور پیش می برند این محیط ها دسترسی راحت تری را به ویژه برای آن دسته از افرادی که نمی توانند در کلاس های سنتی وبه روش حضوری به تحصیل ادامه دهند به عنوان شانس دوم ورود به عرصه تعلیم وتربیت فراهم می کنند (خان ،1997 وکیرسلی 2000) دراین نوع نظام های آموزشی ،نقش ها ووظایف افراد نیز باتغییر مواجه می شود در واقع می توان گفت آنچه مدارس سنتی وآموزش از راه دور مجازی را از یکدیگر متمایز می نماید این است که در مدارس سنتی ،تعامل به صورت خودجوش درارتباطات میان افراد شکل می گیرد وخواسته یا ناخواسته می توان آن را در محیط آموزشی مشاهده کرد (ملائیان ،1390) اما از آنجا که یکی از ویژگی های آموزش ازراه دور ،جدایی زمانی ومکانی یاد دهنده و یادگیرنده است وهر کس می تواند با استفاده از ابزارهای فناورانه با دیگری ارتباط برقرار نماید (کامروچرو ،2006) موضوع تعامل بسیار پیچیده تر از آموزش سنتی است (ملائیان ،1390) لذا متخصصان عرصه یاددهی –یادگیری به منظور پیشرفت تحصیلی دانش اموزان دراین نظام آموزش از راه دور بایستی توجه فراوانی به عنصر تعامل داشته باشند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
نعمت الله موسوی پور
عضو هیات علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان
میترا معصومی فرد
دانشگاه آزاد اسلامی
مرجان معصومی فرد
استاد دانشگاه پیام نور
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :