بهینهسازی مکان سیستم تعلیق در یک خودرو الکتریکی کوچک
محل انتشار: هفتمین کنفرانس دانشجویی مهندسی مکانیک
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 572
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ASCME07_200
تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392
چکیده مقاله:
این تحقیق در پی طراحی یک خودرو الکتریکی کوچک، به دنبال مطالعه و بهینهسازی رفتار ارتعاشی آن میباشد. لذا در این مقاله به بررسی اثر مکان نصب سیستم تعلیق در خودرو فوق پرداخته شده و بهینهسازی مکان این سیستم تعلیق در نرمافزارADAMSاجراگردیده است. سیستم تعلیق در خودرو فوق سیستم تعلیق مکفرسون در محور جلو و سیستم تعلیق تریلینگ در محور عقب درنظر گرفته شده است. نظر به شرایط عملکردی این خودرو، خوشفرمانی از اهمیت کمتری برخوردار بوده و لذا اساس و پایه بهینهسازی بر مبنای بیشینه نمودن خوشسواری در دینامیک این خودرو انجام گرفته است. برای این منظور، مدلی از خودرو مورد نظر در نرمافزارSolidworksترسیم و مونتاژ شده و برای مدل سازی به نرمافزارADAMSانتقال مییابد. پس از آن مدل فوق در این نرمافزار تکمیل شده و سپس مکان سیستم تعلیق عقب آن درنرمافزار فوق بهینهسازی شده است. در این بهینهسازی تابع هدف حداکثر جابجایی عمودی خودرو بوده و متغییر اصلی مختصات سیستم تعلیق عقب میباشد. بازه تغییرات متغیر اصلی نیز 03سانتیمتر در نظر گرفته شده است. روش بهینهسازی نیز روش سعی و خطا میباشد. در نهایت جابجایی عمودی خودرو برای مدل اولیه و مدل بهینهسازی شده اندازهگیری و مقایسه شده که این از مقایسه اطمینان قابل توجهی از مدلسازی در نرمافزارADAMSبدست آمده است
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهدی فیض اله زاده
ایران، تهران، حکیمیه، دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباسپور
علی رحمانی هنزکی
ایران، تهران، لویزان، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :