بررسی تجربی پارامترهای موثر در فرآیند کشش لوله با تبدیل مقطع دایره به مستطیل
محل انتشار: هفتمین کنفرانس دانشجویی مهندسی مکانیک
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 935
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ASCME07_133
تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392
چکیده مقاله:
لوله ها با سطح مقطع چند ضیعی منتظم استفاده فراوانی در صنعت هوا و فضا و سازه های سبک دارند. کشش لوله یکی از روشهای مورر و انعطاف پذیر برای کاهش اندازه، تغییر سطح مقطع و دستیابی بهخواص مطیوب می باشد. در این فرآیند لوله ها با مقطع دایروی با عبور از داخل قالب مخروطی به مقطع مورد نظر و ابعاد دلخواه تبدیل می شوند. پارامترهای مختلفی بر عملکردکشش لوله تاثیر میگذارند که از آن جمله می توان به ضریب اصطکاک، سرعت کشش زاویه ی ورودی قالب اشاره کرد. در این مقاله اثرسرعت کشش و روانکار بر روی توزیع ضخامت لوله در راستای جهت کشش در فرآیندکشش لوله با تبدیل مقطع از دایره به مقطع مستطیلی بصورت تجربی مورد بررسی قرارگرفته است درپایان مشخص گردید که درسرعت 4 متر بر دقیقه بیشترین افزایش ضخامت و سرعت 7/5 بر دقیقه کمترین افزایش ضخامت مشاهده شده است همچنین میزان تغییر شکل بر نوع روانکار مورد استفاده تاثیر می گذارد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهدی صالحی
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری
مرتضی حسین زاده
استادیار، دانشکده مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد آی اله آمیی
مجید الیاسی
استادیار، دانشکده مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :