بررسی تاثیر حرارت روی فرایند آهنگری قطعه استوانهای شکل به روش اجزاء محدود
محل انتشار: هفتمین کنفرانس دانشجویی مهندسی مکانیک
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 841
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ASCME07_111
تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392
چکیده مقاله:
فرآیند آهنگری یکی از روش های شکل دادن فلزات است که دارای جایگاه ویژه ای در بین فرآیندهای تولید می باشد. زیرا از یک جهت موجب تولید قطعات با خواص مکانیکی عالی گشته و از جهت دیگرفرآیندهای پیچیده در شکل دهی فلزات را نیز شامل می شود. با قدم نهادن به عصر کامپیوتر شبیه سازی فرآیندهای آهنگری درجهتتحلیل جامع تر و پاسخگوئی به نقاط ضعف روش های حل موجود برآمده و سیب افزایش سرعت عمل، کاهش مخارج تولید و اتلاف انرژی می گردد و اطلاعاتی مفید نظیر نیرو و انرژی لازم برای انجام فرآیند، الگوی جریان ماده در لین تغییر شکل را در اختیار طراحقرار می دهد و توانایی پیش بینی پارامترهای بهینه فرایند راایجادمی کند. در این مقاله ، فرآیند آهنگری دقیق قطعه ای ازجنس آلومینیوم شییه سازی می شود. شییه سازی فرآیند به صورت دو بعدیبوده و با استفاده از نرم افزار اجزاء محدود آباکوس انجا م میگیردهد از این تحقیق، بررسی تغییر شکل قطعه ی خام و تنشهای اعمالی به آن است که در این فرآیند تاثیرپارامترهایی نظیر اصطکاک، نرخ کرنش، دما و رفتار الاستیک - پلا ستیک ماده روی نمودار تنش- کرنش مورد بررسی قرار می گیرد. نتایج ارائهه شده نشان می دهد ک مقدار تنش با افزایش دما کاهش یافت ، لذا تنش کمتری برای اعمال تغییرشکل موردنیاز می باشد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهدی محمدی مهر
استادیار گروه مهندسی مکانیک، دانشکده مهندسی، دانشگاه کاشان
مرتضی قانع پور
دانشجوی مهندسی مکانیک، دانشکده مهندسی، دانشگاه کاشان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :