استفاده از الگوریتم رقابت استعماری به منظور مدیریت مود در مدل مفهومی سازه بدنه خودرو
محل انتشار: هفتمین کنفرانس دانشجویی مهندسی مکانیک
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 824
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ASCME07_072
تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392
چکیده مقاله:
به دلیل تکامل و پیچیدگی سازه بدنه وسائط نقلیه،مدلهای اجزا محدود نیز حجیم و پیچیده شده اند و این امربهینه سازی مدل پیشرفته را دشوار کرده است. به کمک مدلساز مفهومی می توان خصوصیات دینامیکی سازه اعم از فرکانس طبیعی و شکل مود را درفاز اولیه طراحی و با حجم محاسبات بسیار کم مورد مطالعه قرار داد. کاهش اندازه ارتعاشات و انتقال فرکانس وقوع آنها به دیگر فرکانس هااز موضوعات مورد بحث در مدیریت مودها است. فرکانس طبیعی و شکل مود از خواص دینامیکی مهم هر سازه است، در این تحقیق مدل مفهومی سازه بدنه خودرو با توجه به ساختارمدل جزگرا و پیشرفته در نرم افزار اجزامحدود مدلسازی شده و به منظوردستیابی به فرکانس ها طبیعی و شکل مودها مدورد تحلیل دینامیکی قرار گرفته است، نتایج حاصله از مدل مفهومی با نتایج مدل پیشرفته مقایسه شده و پس از اطمینان از دقت مد اجاا محدود به کمک شبکه عصبی، مدلی ریاضی به منظور بهینه ساز مسئله ارائه شده است. از الگوریتم رقابت استعمار به منظور یافت ابعاد بهینه ساز ه به ازای قیدها مورد نظر استفاده شده است. نتایج حاصله حاکی از آن است که استفاده از مدلساز مفهومی در فاز اولیه طراحی، ابزاری قوی و موثر برای شناسایی و بهبود مشخصات دینامیکی اصلی سازه و همچنین بهینه ساز عملکرد در حوزه نویز و ارتعاشات 1 است
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهدی غمامی
دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه تهران
مسعود شریعت پناهی
عضو هیئت علمی، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :