تاثیر پارامترهای متغیر مسلح کننده ها بر روی نمودار فشار- نشست خاک مسلح با استفاده از روش پردازش تصویری(PIV)
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی توسعه علوم مهندسی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 669
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AIHE09_166
تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394
چکیده مقاله:
اندیشه بهبود بخشیدن به خصوصیات مقاومتی خاک، با افزودن عناصر مقاوم به آن به منظور بکارگیری گسترده تر آن به عنوان مصالح اصلی احداث بناهای گوناگون سابقه ای چند هزار ساله دارد. برای نمونه می توان از موارد استفاده قیر و نفت سنگین در تثبیت و مقاوم سازی توده های خاکی، شفته، کاهگل و غیره نام برد. از حدود چهل سال پیش اندیشه افزودن عوامل مقاوم در برابر کشش، به صورت منظم در توده های خاک در مهندسان قوت گرفت. اولین و مهمترین این روشها، روش «خاک مسلح» است که در سال 1963 توسط مهندس و معمار فرانسوی « هانری ویدال» ابداع شد. امروزه از ژئوسنتتیک ها به عنوان عامل مقاوم در برابر کشش در خاک استفاده می شود. دلیل اصلی استفاده از ژئوسنتتیک ها، خاصیت فسادناپذیری آنها در مقابل عوامل درونی خاک و قدرت کششی بالای آنها می باشد. در این مقاله تاثیر پارامترهای مختلف مسلح کننده ها بر روی نمودار فشار-نشست خاک مسلح نسبت به خاک غیر مسلح مورد بررسی قرار گرفته است.
نویسندگان
فروغ اشکان
عضو هیئت علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه مراغه
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :