سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

عملکرد میراگر اصطکاکی دورانی در ساختمان های مسکونی بتنی سه وپانزده طبقه

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,148

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ACUC01_148

تاریخ نمایه سازی: 14 دی 1394

چکیده مقاله عملکرد میراگر اصطکاکی دورانی در ساختمان های مسکونی بتنی سه وپانزده طبقه

با توجه به لرزه خیزی مناطق مختلف در ایران و با در نظر گرفتن زلزله های روی داده در ایران، نیاز به وسایل کنترل کننده لرزه ای در ساخت سازه های جدید و یا بهسازی سازه های موجود احساس می شود. ازجمله این وسایل کنترل کننده لرزه ای می توان از میراگرها نام برد. در این میان، میراگرهای اصطکاکی به علت داشتن هزینه های پایین و کارایی مناسب در جایگاه بسیار خوبی قرار گرفته اند. یکی از جدیدترینمیراگرهای اصطکاکی، میراگر اصطکاکی دورانی است. این میراگر در سال 2000 معرفی گردید، و برای محافظت های لرزه ای سازه ها به کار گرفته شد. تکنولوژی بکار گیری میراگرها یکی از قدرتمندترینروش هایی است که با تامین ظرفیت جذب انرژی نامحدود می تواند در مقاوم سازی سازه در مقابل زلزله کاربرد داشته باشد. در این پایان نامه،دو ساختمان بتنی مسلح قاب خمشی با شکل پذیری متوسط سه وپانزده طبقه طراحی گردید و سپس قاب این سازه ها به صورت دو بعدی مورد آنالیز دینامیکی غیر خطی قرار گرفت. سپس به بررسی رفتارهای میراگر پرداخته شد، و مشخص گردید که میراگر اصطکاکی دورانی می تواند به صورت قابل ملاحظه ای در مقابل بارهای لرزه ای ایمنی ساختمان را تضمین کند.

کلیدواژه های عملکرد میراگر اصطکاکی دورانی در ساختمان های مسکونی بتنی سه وپانزده طبقه:

میراگر اصطکاکی دورانی ، کابل ، شکل پذیری ، تحلیل تاریخچه ی زمانی غیرخطی ، جذب انرژی

نویسندگان مقاله عملکرد میراگر اصطکاکی دورانی در ساختمان های مسکونی بتنی سه وپانزده طبقه

جواد صفری

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی سارویه ساری

سیدحسن گلمایی

دانشیار موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی سارویه ساری

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
ناطقی الهی، فریبرز (1378) "میراگرهای انرژی در مقاوم‌سازی لرزه‌ای ساختمان‌ها" ...
S. Mirzabagheri, M. Sanati, A.A. Aglhakouchak, S.E. _ Experimental and ...
braced Frame with Friction Damper" Structural Engineering and Mechanics, 2011, ...
Mualla, Imad, (2002) "Parameters Influencing the Belavior of a New ...
Vaseghi Amiri, B. navayinia & S. Navaaei, _ Evaluation of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "عملکرد میراگر اصطکاکی دورانی در ساختمان های مسکونی بتنی سه وپانزده طبقه" توسط جواد صفری، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی سارویه ساری؛ سیدحسن گلمایی، دانشیار موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی سارویه ساری نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی مهندسی معماری، عمران و توسعه شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله میراگر اصطکاکی دورانی، کابل، شکل پذیری، تحلیل تاریخچه ی زمانی غیرخطی، جذب انرژی هستند. این مقاله در تاریخ 14 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1148 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به لرزه خیزی مناطق مختلف در ایران و با در نظر گرفتن زلزله های روی داده در ایران، نیاز به وسایل کنترل کننده لرزه ای در ساخت سازه های جدید و یا بهسازی سازه های موجود احساس می شود. ازجمله این وسایل کنترل کننده لرزه ای می توان از میراگرها نام برد. در این میان، میراگرهای اصطکاکی به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله عملکرد میراگر اصطکاکی دورانی در ساختمان های مسکونی بتنی سه وپانزده طبقه با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.