توسعه مدیریت دانش از طریق رسانه های اجتماعی
محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی مدیریت و حسابداری
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,731
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ACCFIN04_111
تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394
چکیده مقاله:
مدیریت دانش فرایند سازمانی شامل جمع آوری، سازمان دهی، تجزیه وتحلیل و به اشتراک گذاری دانش می باشد. معنایمدیریت دانش مشارکتی عبارت است از ایجاد یک محیط کاری که در آن کارکنان قادر هستند دانش خود و امکاناستفاده از این دانش را به صورت مؤثرتر به کار گیرند و آن را به سطح بالاتری ارتقا دهند. رسانه اجتماعی بیانگر تولیدمشارکتی و محتویات رسانه ای مشترک است. رسانه اجتماعی دارای دو وجه می باشد تکنولوژی و طرز فکرها. تکنولوژیشامل طیف وسیعی از ابزارها و برنامه های کاربردی است. طرز فکرهای رسانه اجتماعی شامل راهی جدید برای مدیریتدانش و دست کاری آن می باشد. طرز فکرها دربردارنده جامعه ای باز، تصمیم گیری مشترک، متعامل، جمع گرا و مشارکتیاست. همچنین اشتراک گذاری رایگان و استفاده از دانشی که توسط تکنولوژی رسانه اجتماعی ایجاد می شود. هدف اینمقاله عبارت است از اینکه نشان دهد چگونه مدیریت دانش مشارکتی با استفاده از رسانه اجتماعی می تواند از منظراشتراک دانش، ارتباطات و مدیریت نو آوری توسعه یابد. قابلیت های رسانه اجتماعی جهت شناسایی راه حل های کاربردیبرای یک سازمان مورد بررسی قرارگرفته اند. بر طبق نتایج این مقاله استفاده از رسانه اجتماعی تأثیر بسیار زیاد در توسعهو رشد مدیریت دانش دارد. استفاده از رسانه اجتماعی به طور مشارکتی و سیستماتیک باعث مؤثرتر شدن ارتباطات واستفاده همه جانبه مدیریت دانش شده است. رسانه اجتماعی ایجادکننده امکانات جدید برای ضرورت فرآیندهای نوآوری که سبب پیوند کارکنان با دانش خود می شود، است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمدرضا بابایی
استادیار گروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره)، شهر ری ، تهران، ایران
داوود رفیعی
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات ، گرایش مدیریت دانش، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران ، ایران
فرخنده مرتاض هجری
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات ، گرایش مدیریت دانش، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران ، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :